Nyheder

Nyheder fra Eichhorn

September 2018

Fra torsdag d. 6/9 medfølger nu en Huset børneforsikring til en værdi af 500 kr. ved køb af et hvilken som helst Eichhorn produkt på www.foetex.dk eller www.bilka.dk.

Tryk her for mere information.

EICHHORN Bilka Børneforsikring

April 2018

Nu forhandles Eichhorn Babypakker i Bilka! Pakkerne findes i fire størrelser der indeholder de mest essentielle produkter til de ventende forældre! Læs mere på bilkas hjemmeside på linket:

https://www.bilka.dk/s%C3%B8g?tekst=babypakke

Startpakke

Februar 2018

Eichhorn 3-hjuler er en ny praktisk og kompakt klapvogn fra Eichhorn med punkterfri hjul, justerbart ryglæn og drejeligt forhjul. Vognen er udstyret med varekurv, der kan bære varer på op til fem kilo. Eichhorn 3-hjuler kan købes hos Bilka.

Eichhorn 3-hjuler

Februar 2018

Den nye autostol Eichhorn Revo ISO  er en autostol godkendt i gruppe 0-1, som både kan bruges bagudvendt og forudvendt fra dit barn fra dit barn vejer hhv. 0-13 kg. og 9-18 kg. Ved hjælp af Isofix er autostolen nem og sikker at montere sikkert i bilen og den smarte drejesokkel gør det nemmere end nogensinde før at sætte dit barn til rette.

Autostolen kan købes hos Bilka.

Eichhorn Revo ISO

Februar 2018

Klapvognen EasyFold er en af de tre produkter fra Eichhorns nye sortiment. Klapvognen lader dig folde og klappe vognen sammen i en hurtig og nem bevægelse der gør vognen perfekt til familien på farten. Klapvognen kan købes hos Bilka.

Eichhorn Easyfold

September 2017

Eichhorn tager til Kinder Jugend messe i Köln.
Den 15.- 17. september afholdes Kinder Jugend messen i Köln, hvor Eichhorn vil være at finde i Hall 10.2 A019. Vi glæder os!

Kinder Jugend

April 2017

D. 29.-30. April kan Eichhorn findes til Baby- og småbørnsmessen i Øksnehallen, København ved standen 61A.

Eichhorn til Baby- og småbørnsmessen


Januar 2017

Se Eichhorns flotte sortiment lanceret hos Dansk Supermarked i februar 2017. Sortimentet kan købes i alle Bilkas butikker samt online hos Bilka.dk og Føtex.dk.

Bilka

føtex